Lirik Lagu Chentaku – Zizan Razak Ft SonaOne

lirik lagu chentaku

Kali ini kami akan kongsikan lirik lagu ‘Chentaku’ yang dinyanyikan oleh Zizan Razak Ft SonaOne. Walaupun lagu ini sudah lama dikeluarkan, namun kini kembali didengari di pelbagai platform media sosial.

Berikut lirik lagu ‘Chentaku’

Zizan
Kata lo hello
Ey Sona
Sing it

Dia cintaku tetapi hanya dari jauh
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh (dari jauh sahaja)
Bila bertemu ku sering terlalu kaku
Dan dia pun cintaiku tetapi dia belum tahu

Ok
Cinta pandang pertama
Mata bertentang mata
Takde balak tak de pakwe
Itu yang gua rasa

Alamak tu semua kan takpe
Janji belum kawin apa
Janji bukan kena paksa
Bukan hanya hendak menggoda

Jadi ku menghampiri dirinya dengan lebih dekat
Wajahnya manis bak rasa jus alpukat
Tiada cincin di jari dia belum terikat
Cun habis semua lelaki terpikat

Dia penuh gaya dan penuh kelas
Sopan santun tak pernah keras
Nak ayat tapi tak lepas
Masa bila berdepan ayat tak keluar jelas

Dia cintaku tetapi hanya dari jauh
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh
Bila bertemu ku sering terlalu kaku
Dan dia pun cintaiku tetapi dia belum tahu

Gua tanya apa khabar
Dia buat muka selamba
Tapi dia senyum dan kenyitkan mata
Jadi gua pun turunkan cermin mata

Dia tanya tu brand apa
Gua cakap ini rayband wayfarer
Bagi sepuluh dapat tiga
Pasal ni i beli dekat danau kota

Kalau you nak lepas kerja I boleh bawa
Lepas tu kita boleh makan laksa Sarawak
Boleh tengok wayang atau chill dan lepak
Bergurau senda main sepak sepak

Janji lepas tu you kasi i pegang hati you
Jangan pikir bukan bukan
Kerna i sorang lelaki yang sopan
Kalau you nakal nanti i rotan

Dia cintaku tetapi hanya dari jauh
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh
Bila bertemu ku sering terlalu kaku
Dan dia pun cintaiku tetapi dia belum tahu

Sekarang gua dah ada awek
Buka dada macam awie
Memang mulut macam mawi
Jual motor terus beli myvi

Walau terpaksa makan roti
Janji cinta gua terbukti
Kalau terlepas gua yang rugi
Mungkin kita boleh jadi suami isteri

Kan

Dia cintaku tetapi hanya dari jauh
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh
Bila bertemu ku sering terlalu kaku
Dan dia pun cintaiku tetapi dia belum tahu

Dia cintaku tetapi hanya dari jauh (haha)
Dia cintaku tetapi ku memandangnya dari jauh (malam pertama malam pertama malam kedua pun sama sahaja)

Bila bertemu ku sering terlalu kaku
Dan dia pun cintaiku tetapi dia belum tahu (i love you)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *